Laminaat laten leggen Noord-Holland

0654256766

Bel meer info

Hoge kwaliteit

17 jaar vakmanschap

Z

Voor al uw vloeren

Hout, PVC & laminaat

Garantie

Op eigen producten

Een laminaatvloer laten leggen in Noord-Holland? Bob de Pee legt uw vloer met uiterste precisie.

Wij legden reeds heel wat laminaatvloeren, van een studentenwoning tot hoogwaardig laminaat. Een laminaatvloer is goedkoper dan een houten vloer en daarom een aantrekkelijke optie voor veel mensen. Temeer omdat veel kwalitatieve laminaatvloeren vaak nauwelijks zijn te onderscheiden van echt hout. Laminaat is een samengesmolten kunststof product bestaande uit meerdere lagen. De toplaag bestaat uit een harde, transparante slijtlaag waaronder een printlaag zit bevestigd, het dessin. Daaronder zit de kern, een houtvezelplaat van HDF of MDF. Weer daaronder bevindt zich de kunststof onderlaag, gemaakt van geperste houtvezel en kunsthars.

Laminaatvloer leggen

Voordelen laminaatvloer

Naast dat laminaatvloeren aantrekkelijk geprijsd zijn geniet u van nog meer voordelen. Zo is een laminaatvloer zeer duurzaam en onderhoudsarm. Heerlijk toch dat u binnen uw drukke bestaan minder hoeft te poetsen? Laminaat heeft namelijk een gesloten oppervlaktestructuur, waardoor stof en vuil zich niet kunnen nestelen. Laminaatvloeren met een V-groef imiteren wel het beste een echte houten vloer, met het verschil dat u minder betaalt. Qua uitstraling heeft u eindeloos keuze: lichtgrijs, warmbruin, grijsbruin, bruinzwart, met veel imitatie houtnerf of juist weinig, smalle of brede planken, enzovoort.

Laminaatvloer gebruiken

Onder de printlaag bevinden zich een aantal samengeperste lagen die de kwaliteit en dikte van het laminaat bepalen. Deze worden aangeduid met HDF (High Density Fiberboard) of MDF (Medium Density Fiberboard). HDF-laminaat is van iets hogere kwaliteit. De kwaliteit van laminaat wordt bepaald door de gebruiksklasse, onderverdeeld in W31 (licht gebruik), W32 (gemiddeld gebruik) en W33 (intensief gebruik). Hierbij gaat het om zaken als slijtvastheid, vlekbestendigheid en het effect van meubels op de vloer. Bedenk dus goed hoe intensief u uw laminaatvloer gaat gebruiken. Bekende merken kwalitatieve laminaatvloeren die Bob de Pee legt zijn Quick-Step, Meister en Douwes Dekker.

                       

Waarom kiest u voor ons?

Gedegen advies

Dankzij kennis & ervaring

Garantie

Op eigen producten

Flexibel

Dankzij kennis & ervaring

Z

Juiste prijzen

Eerlijk & transparant

Wilt u meer weten? Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

Bob de Pee Houten(en)Vloeren

KvK: 54211328
Kerkbuurt 1
1747 GP Tuitjenhorn

Tijden

Flexibele werktijden

E-mailadres

info@bobdepee.nl

Telefoon

06-54256766