06-54256766 info@bobdepee.nl

Vloerenbedrijf Heerhugowaard

Een houten vloer leggen is voor de meesten van ons een grote investering in een woning of pand.

Hoge kwaliteit

25 jaar vakmanschap

Voor al uw vloeren

Hout, PVC & laminaat

Altijd garantie

Op eigen producten

Bel voor meer info

06 - 5425 6766

Pluimers Vloeradvies
Pluimers Vloeradvies
Pluimers Vloeradvies
Pluimers Vloeradvies

Houten vloer leggen Heerhugowaard

Een houten vloer leggen? In Heerhugowaard is Bob de Pee Hout(en) Vloeren hét adres voor een mooie, duurzame houten vloer, doorgaans een flinke investering. Maar wel een die het absoluut waard is! Een houten vloer is mooi en tijdloos en past in ieder interieur. Kiezen voor de juiste vloer is belangrijk, maar ook lastig. Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Heerhugowaard helpt u daarom niet alleen met het leggen van een houten vloer, maar ook bij uw keuze. Hoe ziet de vloer eruit bij de rest van uw interieur en past deze bij uw budget? Na het leggen van de houten vloer geven wij u ook waardevolle onderhoudstips mee. Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Heerhugowaard komt graag uw houten vloer leggen!

Onderhoud houten vloer Heerhugowaard

Voor onderhoud van uw houten vloer in Heerhugowaard is Bob de Pee Hout(en) Vloeren ook uw adres. Mensen denken vaak dat ze een nieuwe houten vloer nodig hebben. Vaak is dat helemaal niet nodig. Handig aan een houten vloer is dat u deze na verloop van tijd in een nieuw jasje kan steken door het hout op te schuren en in een andere olie of lak te zetten. Vlekken en krassen zijn gemakkelijk bij te werken met was of olie. Ook schoonmaken kost weinig tijd. Dit doet u met een product speciaal geschikt voor uw houten vloer. Vervolgens kunt u onderhoudswas of onderhoudsolie aanbrengen. Voor onderhoud van uw houten vloer gaat u naar Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Heerhugowaard.

PVC vloer leggen Heerhugowaard

PVC vloer leggen in Heerhugowaard? Wij doen het graag voor u. PVC vloeren zijn kunststof vloeren bestaande uit verschillende lagen PVC, polychlooretheen. Onder de toplaag zit een vochtwerende tussenlaag. Ze vormen een uitstekend alternatief voor laminaatvloeren en houten vloeren, maar ook voor vloerbedekking. PVC vloeren zijn effen, goed isolerend en makkelijk schoon te maken. Prettig aan PVC vloeren is dat u uzelf en uw buren geen of nauwelijks geluidsoverlast bezorgt. Badkamers, keukens, toiletten, slaapkamers, voor veel ruimtes in huis is een PVC vloer geschikt. De betere PVC vloeren ogen ook mooi in woonkamers. PVC vloer leggen in Heerhugowaard? Wij zijn het adres!

Google reviews

Jack Moras
Jack Moras
1703971659
Hier moet je zijn voor een vloer ! Prima kwaliteit en vakmanschap voor een juiste prijs.
Sylvia & Ferry
Sylvia & Ferry
1669979380
Bob heeft na mijn aanbevelingen een project in Bergen gedaan en we zijn zeer tevreden.De vloeren en trap zijn uiterst nauwkeurig gelegd. Maar ook de afspraken zijn goed verlopen van advies tot realisatie.
js_loader

Wat nog meer klanten vertellen

Wij zijn weer heel blij met onze nieuwe houten vloer…

Opnieuw geschuurd en gelakt en de vloer ziet er weer als nieuw uit!!

Kortom super blij met Bob!!

Christien en Conny

Bob heeft bij ons een laminaatvloer gelegd. We zijn hier heel blij mee. Het is een op en top vakman, en werkt keurig netjes en snel.

Loet Stoop

Bob heeft onze eiken vloer geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Het resultaat was geweldig mooi . We zijn hier erg blij mee. Bob werkt netjes en geeft goed advies wat de mogelijkheden zijn. Bedankt Rob

Wim en Elly

Wilt u meer weten?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

5.0js_loader