06-54256766 info@bobdepee.nl

Laminaat laten leggen Noord-Holland

Een laminaatvloer laten leggen in Noord-Holland? Bob de Pee legt uw vloer met uiterste precisie

Wij legden reeds heel wat laminaatvloeren, van een studentenwoning tot hoogwaardig laminaat. Een laminaatvloer is goedkoper dan een houten vloer en daarom een aantrekkelijke optie voor veel mensen. Temeer omdat veel kwalitatieve laminaatvloeren vaak nauwelijks zijn te onderscheiden van echt hout. Laminaat is een samengesmolten kunststof product bestaande uit meerdere lagen. De toplaag bestaat uit een harde, transparante slijtlaag waaronder een printlaag zit bevestigd, het dessin. Daaronder zit de kern, een houtvezelplaat van HDF of MDF. Weer daaronder bevindt zich de kunststof onderlaag, gemaakt van geperste houtvezel en kunsthars.

Voordelen laminaatvloer

Naast dat laminaatvloeren aantrekkelijk geprijsd zijn geniet u van nog meer voordelen. Zo is een laminaatvloer zeer duurzaam en onderhoudsarm. Heerlijk toch dat u binnen uw drukke bestaan minder hoeft te poetsen? Laminaat heeft namelijk een gesloten oppervlaktestructuur, waardoor stof en vuil zich niet kunnen nestelen. Laminaatvloeren met een V-groef imiteren wel het beste een echte houten vloer, met het verschil dat u minder betaalt. Qua uitstraling heeft u eindeloos keuze: lichtgrijs, warmbruin, grijsbruin, bruinzwart, met veel imitatie houtnerf of juist weinig, smalle of brede planken, enzovoort.

Laminaatvloer gebruiken

Onder de printlaag bevinden zich een aantal samengeperste lagen die de kwaliteit en dikte van het laminaat bepalen. Deze worden aangeduid met HDF (High Density Fiberboard) of MDF (Medium Density Fiberboard). HDF-laminaat is van iets hogere kwaliteit. De kwaliteit van laminaat wordt bepaald door de gebruiksklasse, onderverdeeld in W31 (licht gebruik), W32 (gemiddeld gebruik) en W33 (intensief gebruik). Hierbij gaat het om zaken als slijtvastheid, vlekbestendigheid en het effect van meubels op de vloer. Bedenk dus goed hoe intensief u uw laminaatvloer gaat gebruiken. Bekende merken kwalitatieve laminaatvloeren die Bob de Pee legt zijn Meister en Douwes Dekker.

Google reviews

Jack Moras
Jack Moras
1703971659
Hier moet je zijn voor een vloer ! Prima kwaliteit en vakmanschap voor een juiste prijs.
Sylvia & Ferry
Sylvia & Ferry
1669979380
Bob heeft na mijn aanbevelingen een project in Bergen gedaan en we zijn zeer tevreden.De vloeren en trap zijn uiterst nauwkeurig gelegd. Maar ook de afspraken zijn goed verlopen van advies tot realisatie.
js_loader

Wat nog meer klanten vertellen

Rated 5,0 out of 5

Bob heeft onze houten vloer er weer uit laten zien als nieuw. Wat zijn wij ongelofelijk blij met het eind resultaat.

Dennis en Femke
Rated 5,0 out of 5

Top werk geleverd,

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Onze bestaande eiken houten vloer is weer als nieuw.

Freek Middel en Florentine Zaal.
Rated 5,0 out of 5

In 1 woord top

Bas

Wilt u meer weten?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

5.0js_loader