06-54256766 info@bobdepee.nl

PVC vloer laten leggen Noord-Holland

Bob de Pee Hout, specialist in het leggen van PVC vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren bestaande uit verschillende lagen PVC, polychlooretheen. Onder de toplaag zit een vochtwerende tussenlaag. Ze vormen een uitstekend alternatief voor laminaatvloeren en houten vloeren, maar ook voor vloerbedekking. PVC vloeren zijn effen, goed isolerend en makkelijk schoon te maken. Prettig aan PVC vloeren is dat u uzelf en uw buren geen of nauwelijks geluidsoverlast bezorgt. Badkamers, keukens, toiletten, slaapkamers, voor veel ruimtes in huis is een PVC vloer geschikt. De betere PVC vloeren ogen ook mooi in woonkamers.

Soorten PVC vloeren

U heeft de keuze uit verschillende soorten PVC vloeren, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Hieronder beschrijven wij kort de meest voorkomende PVC vloeren:

Klik PVC vloeren

De meest eenvoudige vloeren onder de PVC vloeren. De stroken van een klik PVC vloer worden in elkaar geklikt bij het leggen. Het voordeel aan deze vloer is dat deze zwevend wordt gelegd. U hoeft dus geen lijm aan te schaffen en gaat u verhuizen, dan neemt u de vloer gewoon mee! Klik PVC vloeren zijn geschikt voor elke ondergrond, zolang deze maar glad is.

Verlijmde PVC vloeren

Vindt u het belangrijk dat een PVC vloer goed hecht op de ondergrond? Ga dan voor een verlijmde PVC vloer. Deze hecht goed aan de ondergrond en blijft stevig zitten. Ideaal als u ergens langere tijd blijft wonen, want van de nadelen heeft u dan voorlopig geen last. Een verlijmde PVC vloer is namelijk lastig te verwijderen. Lijmresten blijven vaak over en moeten apart verwijderd worden. Ook de ondervloer raakt nogal eens beschadigd.

Google reviews

Jack Moras
Jack Moras
1703971659
Hier moet je zijn voor een vloer ! Prima kwaliteit en vakmanschap voor een juiste prijs.
Sylvia & Ferry
Sylvia & Ferry
1669979380
Bob heeft na mijn aanbevelingen een project in Bergen gedaan en we zijn zeer tevreden.De vloeren en trap zijn uiterst nauwkeurig gelegd. Maar ook de afspraken zijn goed verlopen van advies tot realisatie.
js_loader

Wat nog meer klanten vertellen

Rated 5,0 out of 5

Wij zijn weer heel blij met onze nieuwe houten vloer…

Opnieuw geschuurd en gelakt en de vloer ziet er weer als nieuw uit!!

Kortom super blij met Bob!!

Christien en Conny
Rated 5,0 out of 5

Bob heeft bij ons een laminaatvloer gelegd. We zijn hier heel blij mee. Het is een op en top vakman, en werkt keurig netjes en snel.

Loet Stoop
Rated 5,0 out of 5

Bob heeft onze eiken vloer geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Het resultaat was geweldig mooi . We zijn hier erg blij mee. Bob werkt netjes en geeft goed advies wat de mogelijkheden zijn. Bedankt Rob

Wim en Elly

Wilt u meer weten?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

5.0js_loader