0654256766

Bel meer info

Hoge kwaliteit

17 jaar vakmanschap

Z

Voor al uw vloeren

Hout, PVC & laminaat

Garantie

Op eigen producten

Houten vloer leggen Bergen

Een houten vloer leggen? In Bergen is Bob de Pee Hout(en) Vloeren hét adres voor een mooie, duurzame houten vloer, doorgaans een flinke investering. Maar wel een die het absoluut waard is! Een houten vloer is mooi en tijdloos en past in ieder interieur. Kiezen voor de juiste vloer is belangrijk, maar ook lastig. Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Bergen helpt u daarom niet alleen met het leggen van een houten vloer, maar ook bij uw keuze. Hoe ziet de vloer eruit bij de rest van uw interieur en past deze bij uw budget? Na het leggen van de houten vloer geven wij u ook waardevolle onderhoudstips mee. Bob de Pee Houten Vloer(en) in Bergen komt graag uw houten vloer leggen!

Laminaatvloer leggen

Onderhoud houten vloer Bergen

Voor onderhoud van uw houten vloer in Bergen is Bob de Pee Hout(en) Vloeren ook uw adres. Mensen denken vaak dat ze een nieuwe houten vloer nodig hebben. Vaak is dat helemaal niet nodig. Handig aan een houten vloer is dat u deze na verloop van tijd in een nieuw jasje kan steken door het hout op te schuren en in een andere olie of lak te zetten. Vlekken en krassen zijn gemakkelijk bij te werken met was of olie. Ook schoonmaken kost weinig tijd. Dit doet u met een product speciaal geschikt voor uw houten vloer. Vervolgens kunt u onderhoudswas of onderhoudsolie aanbrengen. Voor onderhoud van uw houten vloer gaat u naar Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Bergen.

PVC vloer leggen Bergen

PVC vloer leggen in Bergen? Wij doen het graag voor u. PVC vloeren zijn kunststof vloeren bestaande uit verschillende lagen PVC, polychlooretheen. Onder de toplaag zit een vochtwerende tussenlaag. Ze vormen een uitstekend alternatief voor laminaatvloeren en houten vloeren, maar ook voor vloerbedekking. PVC vloeren zijn effen, goed isolerend en makkelijk schoon te maken. Prettig aan PVC vloeren is dat u uzelf en uw buren geen of nauwelijks geluidsoverlast bezorgt. Badkamers, keukens, toiletten, slaapkamers, voor veel ruimtes in huis is een PVC vloer geschikt. De betere PVC vloeren ogen ook mooi in woonkamers. PVC vloer leggen in Bergen? Wij zijn het adres!

Waarom kiest u voor ons?

Gedegen advies

Dankzij kennis & ervaring

Garantie

Op eigen producten

Flexibel

Dankzij kennis & ervaring

Z

Juiste prijzen

Eerlijk & transparant

Wilt u meer weten? Bob de Pee Hout(en) Vloeren in informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

Bob de Pee Houten(en)Vloeren

KvK: 54211328
Kerkbuurt 1
1747 GP Tuitjenhorn

Tijden

Flexibele werktijden

E-mailadres

info@bobdepee.nl

Telefoon

06-54256766