06-54256766 info@bobdepee.nl

Laminaat laten leggen Noord-Holland

Een laminaatvloer laten leggen in Noord-Holland? Bob de Pee legt uw vloer met uiterste precisie

Wij legden reeds heel wat laminaatvloeren, van een studentenwoning tot hoogwaardig laminaat. Een laminaatvloer is goedkoper dan een houten vloer en daarom een aantrekkelijke optie voor veel mensen. Temeer omdat veel kwalitatieve laminaatvloeren vaak nauwelijks zijn te onderscheiden van echt hout. Laminaat is een samengesmolten kunststof product bestaande uit meerdere lagen. De toplaag bestaat uit een harde, transparante slijtlaag waaronder een printlaag zit bevestigd, het dessin. Daaronder zit de kern, een houtvezelplaat van HDF of MDF. Weer daaronder bevindt zich de kunststof onderlaag, gemaakt van geperste houtvezel en kunsthars.

Voordelen laminaatvloer

Naast dat laminaatvloeren aantrekkelijk geprijsd zijn geniet u van nog meer voordelen. Zo is een laminaatvloer zeer duurzaam en onderhoudsarm. Heerlijk toch dat u binnen uw drukke bestaan minder hoeft te poetsen? Laminaat heeft namelijk een gesloten oppervlaktestructuur, waardoor stof en vuil zich niet kunnen nestelen. Laminaatvloeren met een V-groef imiteren wel het beste een echte houten vloer, met het verschil dat u minder betaalt. Qua uitstraling heeft u eindeloos keuze: lichtgrijs, warmbruin, grijsbruin, bruinzwart, met veel imitatie houtnerf of juist weinig, smalle of brede planken, enzovoort.

Laminaatvloer gebruiken

Onder de printlaag bevinden zich een aantal samengeperste lagen die de kwaliteit en dikte van het laminaat bepalen. Deze worden aangeduid met HDF (High Density Fiberboard) of MDF (Medium Density Fiberboard). HDF-laminaat is van iets hogere kwaliteit. De kwaliteit van laminaat wordt bepaald door de gebruiksklasse, onderverdeeld in W31 (licht gebruik), W32 (gemiddeld gebruik) en W33 (intensief gebruik). Hierbij gaat het om zaken als slijtvastheid, vlekbestendigheid en het effect van meubels op de vloer. Bedenk dus goed hoe intensief u uw laminaatvloer gaat gebruiken. Bekende merken kwalitatieve laminaatvloeren die Bob de Pee legt zijn Meister en Douwes Dekker.

Google reviews

Jack Moras
Jack Moras
1703971659
Hier moet je zijn voor een vloer ! Prima kwaliteit en vakmanschap voor een juiste prijs.
Sylvia & Ferry
Sylvia & Ferry
1669979380
Bob heeft na mijn aanbevelingen een project in Bergen gedaan en we zijn zeer tevreden.De vloeren en trap zijn uiterst nauwkeurig gelegd. Maar ook de afspraken zijn goed verlopen van advies tot realisatie.
js_loader

Wat nog meer klanten vertellen

Rated 5,0 out of 5

Super tevreden over het werk van Bob. Hij werkt netjes, denkt goed mee en is betrouwbaar. We hebben onze eikenhouten vloer laten schuren en lakken en hij heeft plinten bevestigd. Heel blij met het eindresultaat!

Huub en Annemarie
Rated 5,0 out of 5

Bob is een vakman. Hij heeft van onze vergeelde eikenvloer weer wat moois gemaakt. Bob werkt ook netjes en is een fijn persoon. Wij zijn meer dan tevreden

Ron en Sandra

Ron en Sandra
Rated 5,0 out of 5

Wij hebben onze bestaande (vergeeld / oranje)

eiken houten vloer laten opknappen door Bob. In de nieuwe aanbouw heeft hij een nieuwe eiken houten vloer vertand met de bestaande vloer. Daarna alles geschuurd en in de matte lak gezet. In een woord prachtig! Wij zijn er super blij mee. Bedankt!

Stef en Wendy

Wilt u meer weten?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

5.0js_loader