06-54256766 info@bobdepee.nl

Onderhoud houten vloeren

Houten vloer stofvrij schuren.

Zelf uw houten vloer schuren is een optie, een mooi resultaat is echter niet gegarandeerd. Vooral voor een groot oppervlakte wordt dit natuurlijk al snel een hele klus. Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Tuitjenhoorn neemt u dit graag uit handen! U maakt zelf de vloer leeg, zodat wij in een keer kunnen doorwerken. Op professionele wijze schuren wij uw houten vloeren stofvrij. Stofvrij schuren kent veel voordelen, zo is het beter voor het milieu en onze gezondheid. Daarnaast is afstoffen overbodig, omdat er nauwelijks fijnstof achterblijft. Vanzelfsprekend laten wij na afloop uw ruimte schoon achter.

Houten vloer schoonmaken.

Uit hygiënisch oogpunt is het belangrijk dat u uw houten vloer regelmatig stofzuigt. Maar ook met het oog op zand en steentjes die u naar binnen loopt. Deze kunnen namelijk krassen en kale plekken veroorzaken. Daarnaast raden wij aan om uw houten vloer te dweilen met een mild reinigingsmiddel speciaal voor houten vloeren. Van tijd tot tijd kunt u ook nog een dieptereiniging toepassen, waarmee de vloer wordt gedesinfecteerd en hardnekkige vlekken verdwijnen. Behandel uw vloer daarna nog wel met een onderhoudsolie om uitdrogen te voorkomen en een goede bescherming te bieden. Ook dit neemt Bob de Pee Hout(en) Vloeren u graag uit handen! Met een professionele schrobmachine laten wij uw vloer er weer als nieuw uitzien.

Bob de Pee Hout kan uw houten vloer ook schuren, oliën, repareren en schoonmaken

Een houten vloer heeft een lange levensduur, een tijdloze uitstraling en vergt weinig onderhoud. Mensen denken vaak dat ze een nieuwe houten vloer nodig hebben. Vaak is dat helemaal niet nodig. Handig aan een houten vloer is dat u deze na verloop van tijd in een nieuw jasje kan steken door het hout op te schuren en in een andere olie of lak te zetten.

Vlekken en krassen zijn gemakkelijk bij te werken met was of olie. Ook schoonmaken kost weinig tijd. Dit doet u met een product speciaal geschikt voor uw houten vloer. Vervolgens kunt u onderhoudswas of onderhoudsolie aanbrengen.

Google reviews

Jack Moras
Jack Moras
1703971659
Hier moet je zijn voor een vloer ! Prima kwaliteit en vakmanschap voor een juiste prijs.
Sylvia & Ferry
Sylvia & Ferry
1669979380
Bob heeft na mijn aanbevelingen een project in Bergen gedaan en we zijn zeer tevreden.De vloeren en trap zijn uiterst nauwkeurig gelegd. Maar ook de afspraken zijn goed verlopen van advies tot realisatie.
js_loader

Wat nog meer klanten vertellen

Bob de Pee is een expert op het gebied van houten vloeren. Onze vloer is deels vervangen na waterschade. Het deel dat niet vervangen is, is volledig opgeschuurd. Beide delen sluiten nu weer naadloos aan en er is geen kleurverschil te zien.

Jeffrey Bakker

Wij zijn byzonder tevreden over Bob. Super netjes heeft hij onze nieuwe pvc-vloer gelegd. Bedankt Bob, een groot compliment!

Familie Hoogeboom

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe houten vloer. In een korte tijd, goed advies gekregen om een goede beslissing te maken. Vervolgens een strakke planning gemaakt die helemaal zoals afgesproken verliep. Onze vloer is erg mooi gelegd en super afgewerkt. Ontzettend blij met onze keuze om dit bedrijf in te schakelen, het had niet beter gekund. Highly recommended. Thanks, Bob!!

Lieke & Pierre

Wilt u meer weten?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

5.0js_loader