06-54256766 info@bobdepee.nl

Onderhoud houten vloeren

Houten vloer stofvrij schuren.

Zelf uw houten vloer schuren is een optie, een mooi resultaat is echter niet gegarandeerd. Vooral voor een groot oppervlakte wordt dit natuurlijk al snel een hele klus. Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Tuitjenhoorn neemt u dit graag uit handen! U maakt zelf de vloer leeg, zodat wij in een keer kunnen doorwerken. Op professionele wijze schuren wij uw houten vloeren stofvrij. Stofvrij schuren kent veel voordelen, zo is het beter voor het milieu en onze gezondheid. Daarnaast is afstoffen overbodig, omdat er nauwelijks fijnstof achterblijft. Vanzelfsprekend laten wij na afloop uw ruimte schoon achter.

Houten vloer schoonmaken.

Uit hygiënisch oogpunt is het belangrijk dat u uw houten vloer regelmatig stofzuigt. Maar ook met het oog op zand en steentjes die u naar binnen loopt. Deze kunnen namelijk krassen en kale plekken veroorzaken. Daarnaast raden wij aan om uw houten vloer te dweilen met een mild reinigingsmiddel speciaal voor houten vloeren. Van tijd tot tijd kunt u ook nog een dieptereiniging toepassen, waarmee de vloer wordt gedesinfecteerd en hardnekkige vlekken verdwijnen. Behandel uw vloer daarna nog wel met een onderhoudsolie om uitdrogen te voorkomen en een goede bescherming te bieden. Ook dit neemt Bob de Pee Hout(en) Vloeren u graag uit handen! Met een professionele schrobmachine laten wij uw vloer er weer als nieuw uitzien.

Bob de Pee Hout kan uw houten vloer ook schuren, oliën, repareren en schoonmaken

Een houten vloer heeft een lange levensduur, een tijdloze uitstraling en vergt weinig onderhoud. Mensen denken vaak dat ze een nieuwe houten vloer nodig hebben. Vaak is dat helemaal niet nodig. Handig aan een houten vloer is dat u deze na verloop van tijd in een nieuw jasje kan steken door het hout op te schuren en in een andere olie of lak te zetten.

Vlekken en krassen zijn gemakkelijk bij te werken met was of olie. Ook schoonmaken kost weinig tijd. Dit doet u met een product speciaal geschikt voor uw houten vloer. Vervolgens kunt u onderhoudswas of onderhoudsolie aanbrengen.

Google reviews

Jack Moras
Jack Moras
1703971659
Hier moet je zijn voor een vloer ! Prima kwaliteit en vakmanschap voor een juiste prijs.
Sylvia & Ferry
Sylvia & Ferry
1669979380
Bob heeft na mijn aanbevelingen een project in Bergen gedaan en we zijn zeer tevreden.De vloeren en trap zijn uiterst nauwkeurig gelegd. Maar ook de afspraken zijn goed verlopen van advies tot realisatie.
js_loader

Wat nog meer klanten vertellen

Rated 5,0 out of 5

Super tevreden over het werk van Bob. Hij werkt netjes, denkt goed mee en is betrouwbaar. We hebben onze eikenhouten vloer laten schuren en lakken en hij heeft plinten bevestigd. Heel blij met het eindresultaat!

Huub en Annemarie
Rated 5,0 out of 5

Bob is een vakman. Hij heeft van onze vergeelde eikenvloer weer wat moois gemaakt. Bob werkt ook netjes en is een fijn persoon. Wij zijn meer dan tevreden

Ron en Sandra

Ron en Sandra
Rated 5,0 out of 5

Wij hebben onze bestaande (vergeeld / oranje)

eiken houten vloer laten opknappen door Bob. In de nieuwe aanbouw heeft hij een nieuwe eiken houten vloer vertand met de bestaande vloer. Daarna alles geschuurd en in de matte lak gezet. In een woord prachtig! Wij zijn er super blij mee. Bedankt!

Stef en Wendy

Wilt u meer weten?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

5.0js_loader