PVC vloer laten leggen Noord-Holland

0654256766

Bel meer info

Hoge kwaliteit

17 jaar vakmanschap

Z

Voor al uw vloeren

Hout, PVC & laminaat

Garantie

Op eigen producten

Uitstekende klantscore

Bob de Pee Hout, specialist in het leggen van PVC vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren bestaande uit verschillende lagen PVC, polychlooretheen. Onder de toplaag zit een vochtwerende tussenlaag. Ze vormen een uitstekend alternatief voor laminaatvloeren en houten vloeren, maar ook voor vloerbedekking. PVC vloeren zijn effen, goed isolerend en makkelijk schoon te maken. Prettig aan PVC vloeren is dat u uzelf en uw buren geen of nauwelijks geluidsoverlast bezorgt. Badkamers, keukens, toiletten, slaapkamers, voor veel ruimtes in huis is een PVC vloer geschikt. De betere PVC vloeren ogen ook mooi in woonkamers.

Soorten PVC vloeren

U heeft de keuze uit verschillende soorten PVC vloeren, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Hieronder beschrijven wij kort de meest voorkomende PVC vloeren:

Klik PVC vloeren

De meest eenvoudige vloeren onder de PVC vloeren. De stroken van een klik PVC vloer worden in elkaar geklikt bij het leggen. Het voordeel aan deze vloer is dat deze zwevend wordt gelegd. U hoeft dus geen lijm aan te schaffen en gaat u verhuizen, dan neemt u de vloer gewoon mee! Klik PVC vloeren zijn geschikt voor elke ondergrond, zolang deze maar glad is.

Zelfklevende PVC vloeren

De doe-het-zelver onder PVC vloeren. Aan deze zelfklevende PVC vloer komt geen geen zaag of lijm te pas. U verwijdert het stickervel aan de achterkant en plakt de strook of tegel op de ondervloer. Uiteraard dient u wel te zorgen voor een gelijkmatige ondergrond. Voor de kleinere overgebleven stukjes knipt u de PVC delen eenvoudig op maat. Het enige nadeel is dat dit type PVC vloer minder goed hecht op de ondervloer.

Verlijmde PVC vloeren

Vindt u het belangrijk dat een PVC vloer goed hecht op de ondergrond? Ga dan voor een verlijmde PVC vloer. Deze hecht goed aan de ondergrond en blijft stevig zitten. Ideaal als u ergens langere tijd blijft wonen, want van de nadelen heeft u dan voorlopig geen last. Een verlijmde PVC vloer is namelijk lastig te verwijderen. Lijmresten blijven vaak over en moeten apart verwijderd worden. Ook de ondervloer raakt nogal eens beschadigd.

Waarom kiest u voor ons?

Gedegen advies

Dankzij kennis & ervaring

Garantie

Op eigen producten

Flexibel

Dankzij kennis & ervaring

Z

Juiste prijzen

Eerlijk & transparant

Wilt u meer weten? Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

Bob de Pee Houten(en)Vloeren

KvK: 54211328
Kerkbuurt 1
1747 GP Tuitjenhorn

Tijden

Flexibele werktijden

E-mailadres

info@bobdepee.nl

Telefoon

06-54256766