Houten vloer laten leggen Noord-Holland

0654256766

Bel meer info

Hoge kwaliteit

17 jaar vakmanschap

Z

Voor al uw vloeren

Hout, PVC & laminaat

Garantie

Op eigen producten

Wilt u een houten vloer laten leggen?

Bob de Pee Hout(en) Vloeren adviseert, levert en legt met professionele hand uw vloer!

Met legio mogelijkheden in soorten hout, kleuren, breedtes en lengtes en patronen komen we ongetwijfeld uit bij uw droomvloer! Een houten vloer vormt een uitstekende basis voor uw woning of pand. Daarom is het belangrijk dat deze met veel zorg wordt uitgezocht. Eenmaal een keuze gemaakt komen wij de situatie inventariseren en maken een vrijblijvende offerte op. Bij akkoord komen wij uw houten vloer leggen!

Houten vloer

Duoplanken houten vloer

De meest gangbare houten vloer die wij momenteel leggen is de duoplanken houten vloer, ook wel bekend onder de naam multiplanken. Een goede duoplank is opgebouwd uit twee lagen met een toplaag tussen de 2 tot 6 millimeter. Duoplanken worden bij voorkeur direct verlijmd op beton. De duoplanken houten vloer is een succesvolle vervanger van de massieve planken vloer. Vergeleken met massieve houten vloeren heeft dit type vloer minder last van luchtvochtigheid. Duoplanken zullen dus niet snel krimpen of uitzetten. U heeft de keuze uit vele houtsoorten en afwerkingen.

Houten vloer

Massieve houten vloer leggen

De massieve houten vloer is de echte, klassieke houten vloer, volledig van massief hout. Dat zie je en dat voel je. Massieve houten vloeren hebben soms het voordeel dat je ze meerdere keren kan schuren en afwerken. Steeds vaker wordt dit type vloer vervangen door de duoplanken houten vloer. Massieve houten vloeren gaan namelijk altijd ‘werken’ na verloop van tijd: krimpen, uitzetten, schotelen, enzovoort. In de winter kunnen er ook kieren tussen de planken ontstaan. Niet te vergeten het bekende kraken als je eroverheen loopt. Dit hangt af van schommelingen in de luchtvochtigheid en de kwaliteit van het hout. Ook zijn massieve houten vloeren moeilijk te combineren met vloerverwarming.

Houten vloer

Planken vloeren of parket

Dan vallen de houten vloeren ook nog onder te verdelen in planken vloeren en parket. Planken vloeren worden gelegd in wildverband zonder vooropgezet plan. Parket wordt meestal gelegd in een vooraf vastgesteld patroon, met doorgaans een vaste verhouding tussen de breedte en de lengte van de houten vloerdelen. Het bekende visgraatparket kent u vast wel. Daarnaast bestaan bijvoorbeeld ook het Hongaarse punt parket, het Mozaiek parket en het Versailles parket. Begint het u al te duizelen? Niet nodig!

Waarom kiest u voor ons?

Gedegen advies

Dankzij kennis & ervaring

Garantie

Op eigen producten

Flexibel

Dankzij kennis & ervaring

Z

Juiste prijzen

Eerlijk & transparant

Wilt u meer weten? Bob de Pee Hout(en) Vloeren informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

Bob de Pee Houten(en)Vloeren

KvK: 54211328
Kerkbuurt 1
1747 GP Tuitjenhorn

Tijden

Flexibele werktijden

E-mailadres

info@bobdepee.nl

Telefoon

06-54256766