Vloer onderhoud Noord-Holland

0654256766

Bel meer info

Hoge kwaliteit

17 jaar vakmanschap

Z

Voor al uw vloeren

Hout, PVC & laminaat

Garantie

Op eigen producten

Bob de Pee Hout kan uw houten vloer ook schuren, oliën, repareren en schoonmaken

Een houten vloer heeft een lange levensduur, een tijdloze uitstraling en vergt weinig onderhoud. Mensen denken vaak dat ze een nieuwe houten vloer nodig hebben. Vaak is dat helemaal niet nodig. Handig aan een houten vloer is dat u deze na verloop van tijd in een nieuw jasje kan steken door het hout op te schuren en in een andere olie of lak te zetten. Vlekken en krassen zijn gemakkelijk bij te werken met was of olie. Ook schoonmaken kost weinig tijd. Dit doet u met een product speciaal geschikt voor uw houten vloer. Vervolgens kunt u onderhoudswas of onderhoudsolie aanbrengen.

Houten vloer stofvrij schuren

Zelf uw houten vloer schuren is een optie, een mooi resultaat is echter niet gegarandeerd. Vooral voor een groot oppervlakte wordt dit natuurlijk al snel een hele klus. Bob de Pee Hout(en) Vloeren in Warmenhuizen neemt u dit graag uit handen! U maakt zelf de vloer leeg, zodat wij in een keer kunnen doorwerken. Op professionele wijze schuren wij uw houten vloeren stofvrij. Stofvrij schuren kent veel voordelen, zo is het beter voor het milieu en onze gezondheid. Daarnaast is afstoffen overbodig, omdat er geen fijnstof achterblijft. Vanzelfsprekend laten wij na afloop uw ruimte schoon achter.

Houten vloer schoonmaken

Uit hygiënisch oogpunt is het belangrijk dat u uw houten vloer regelmatig stofzuigt. Maar ook met het oog op zand en steentjes die u naar binnen loopt. Deze kunnen namelijk krassen en kale plekken veroorzaken. Daarnaast raden wij aan om uw houten vloer te dweilen met een mild reinigingsmiddel speciaal voor houten vloeren. Van tijd tot tijd kunt u ook nog een dieptereiniging toepassen, waarmee de vloer wordt gedesinfecteerd en hardnekkige vlekken verdwijnen. Behandel uw vloer daarna nog wel met een onderhoudsolie om uitdrogen te voorkomen. Ook dit neemt Bob de Pee Hout(en) Vloeren u graag uit handen! Met een professionele schrobmachine laten wij uw vloer er weer als nieuw uitzien.

Dik tevreden alles keurig afgewerkt een dikke 9!

John Oud

Vriendelijk en nette service!

Jacco

Alle verwachtingen overtroffen, absolute aanrader!

Monique

Waarom kiest u voor ons?

Gedegen advies

Dankzij kennis & ervaring

Garantie

Op eigen producten

Flexibel

Dankzij kennis & ervaring

Z

Juiste prijzen

Eerlijk & transparant

Wilt u meer weten? Bob de Pee Hout(en) Vloeren in informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor hout, laminaat en PVC vloeren.

Bob de Pee Houten(en)Vloeren

KvK: 54211328
Kerkbuurt 1
1747 GP Tuitjenhorn

Tijden

Flexibele werktijden

E-mailadres

info@bobdepee.nl

Telefoon

06-54256766